2016. jan 18.

A hogyan kell "valamire való" lovassá válni tíz pontja

írta: Panyi György
A hogyan kell "valamire való" lovassá válni tíz pontja

 Az alább következő sorok feltárják előtted a "valamire való" lovasok  tíz pontját, ami megvilágítja számodra az utat, amiképpen az ember "valamire való" lovassá válhatik...! Nos, tehát lássuk, pontról pontra :

1.)  A megjelenés a legfontosabb dolog egy "valamire való" lovas számára, csakis a legújabb és legdrágább lovasholmikat szabad hordani, így mindjárt látják, hogy értesz hozzá. A búvár se véletlenül viseli a búvárruhát, így rólad is azt hiszik majd, tudsz lovagolni...!

2.) A tanfolyami kézikönyvet mindig tartsd magadnál (lehetőleg a belső zsebben), így ha vitára kerülne a sor, rögtön csípőből tüzelhetsz, ezzel meglepvén az oktalan okoskodókat....!

3.) Mindig állj ki a véleményedért....! Ha netán saját véleményed nem lenne, akkor annak az igazáért állj ki körömszakadtáig akinek a könyvét olvastad...! Itt nem lehet tévedni, mert aki könyvet ír, az hülye nem lehet....!

4.) Bízzál magadban, minden okod megvan rá, elvégre te néhány hetes tanfolyamon megtanultad azt, ami másnak (a hülyéknek, akik nem járnak tanfolyamra) több évtizedbe is beletellett....! Persze a hülyék magukra vessenek, miért nem mentek el ők is tanfolyamra...!

5.) Ne barátkozz olyanokkal, akik még nem olvasták az "Igazi suttogó" című könyvet,....!

6.) Csinálj egy fészbuk oldalt, vagy vezess blogot, ahol a legfontosabb intelmeidet közzé teheted. A tartalomra ne legyen gondod, csak másolj ki az internetről valami okosságnak látszó faszságot...! Ha végképp nem találsz, akkor megteszi egy Paolo Coelho idézet is, de ha még azt se találsz, akkor írd ki, hogy "nevörgivap"....! Ez tutira bejön....! 

7.) Ha fotót közölsz magadról, ne felejtsd el "leshoppolni" róla a futószárat. A legjobb viszont az, ha olyan fotót közölsz, amin a menő ruhádban ülsz fáradtan egy fehér széken, alá pedig azt kell írni, hogy "két ló között jól esik a pihenés"....! Figyeld meg, nem sokára tele leszel követőkkel...!

 8.) Amennyiben már el tudod engedni a "segédszárat" (azt amibe kapaszkodni kell az első kápánál), feltétlenül közölj magadról egy képet kitárt karokkal hálásan az égre tekintve, "szabadon a szélben" címmel....! Ne feledkezz meg a ló füléről, tudniillik annak feltétlenül látszania kell, különben hülyének néznek...!

9.) A blogodon, vagy fészbukodon ne felejtsd el közzétenni, hogy " Te azt hiszed én csak ülök a lovon...!?....pedig ez a lovagolás olyan kurva nehéz sport, hogy eztet csak az olyan kevesek akik bátorok, meg ügyessek élhetik túl mint amilyen te is vagy"...! Hidd el ettől beszarnak az emberek, és még több követőd lesz...!

10.) Végül de nem utolsó sorban,..."SOHA NE ADD FEL"....mindig kitartóan higgyél benne, hogy te "valamire való" vagy, és az se tántorítson el, ha ez a valami éppen nem a lovaglás lenne....!

Szólj hozzá