2016. okt 06.

Ő itt "Uli"....!

írta: Panyi György
Ő itt "Uli"....!

Ő itt "Uli"...! ..."Uli" okos, mert megtanulta, hogy futószárazáskor ha engeded ki a körre a lovat, jó nagyot rá kell ...szni a farára...! "Uli" tudja, hogy az ő lova szereti őt, és hozzá van szokva, hogy rendszeresen rá...sznak egy nagyot a farára, ezért elképzelni sem tudja, hogy a saját lova hasba rúgná őt...! A szeretet mindent megold.....! Még a hülyeséget is....!

img_1636_1.JPG

 

Ő itt szintén "Uli"....! "Uli" éppen nem a dolgát végzi, hanem futószárazás közben, miután egy jó nagyot rá...szott a ló farára, a lova hasba rúgta, mert nem figyelt és megijedt....! "Uli" összegörnyedve várta a mentőket, de nem azért mert fájt neki, hanem ő így szokta várni a mentőket....!"Uli" a természetes életmód híve, és szerinte nagyon jó hatással van az emésztésre, ha az ember néha stimulálja a gyomrát...!   Élj te is olyan egészségesen mint "Uli", és futószárazáskor ....sszál rá egy nagyot a ló farára...!  

Ő ott az ablakban "Lilla"...."Lilla"  három éves volt, és látta hogy "Ulit" a ló hasba rúgja...! "Lilla" okos volt, mert szólt a többieknek, hogy szerinte valami baj lehet "Uli" emésztésével, így a többiek kihívták a mentőt...! Légy okos te is mint "Lilla", és ne szólj bele a felnőttek dolgába....hihihi....!

img_1637_1.JPG

Szólj hozzá